Scroll Top

Winstrol stanozolol 10 by UNIQUE PHARMA®

Winstrol stanozolol 10 by UNIQUE PHARMA®

25 mg per dag van orale Winstrol of 50 mg injecteerbare Winstrol om de andere dag is heel gewoon. Dergelijke doses zijn voldoende om solide resultaten te produceren bij elke man en moeten zeer beheersbaar zijn in termen van bijwerkingen. Deze steroïde heeft de goedkeuring van de FDA altijd behouden en is, in tegenstelling tot veel anabole steroïden, goedgekeurd voor talloze therapeutische behandelingsplannen. https://capebe.coop.br/alles-wat-je-moet-weten-over-deca-durabolin/ Winstrol is een zeer populaire en bekende anabole steroïden op aarde. Winstrol, ontwikkeld laat in de jaren 50 door Winthrop Laboratories, is een anabole steroïde die in de loop van de jaren veel media-aandacht heeft gekregen. Sterker nog, mensen die nooit anabole steroïden hebben gebruikt, als ze een steroïde kunnen noemen, hebben ze het meestal over Winstrol of Stanozolol.

  • Winstrol heeft als steroïde een erg korte halfwaardetijd welke je in gedachten dient te houden tijdens het plannen van je cyclus.
  • Er kunnen ongetwijfeld bijwerkingen ontstaan bij het gebruik van Winstrol, maar ze zijn eerder een mogelijkheid dan een zekerheid.
  • In prestatie cirkels vallen standaard mannelijke Winstrol-doseringen normaal gesproken binnen het bereik van 25 à 50 mg.
  • De onderdrukking is niet totaal, maar het zal de gebruiker in een laag testosteron staat brengen als er geen exogeen testosteron wordt toegepast.
  • Het staat jou natuurlijk vrij om te doen en te laten wat je wilt.
  • Zonder goede voeding en training is het gebruik van Winstrol zinloos.

Eerst kon James 80 kg bankdrukken, nu lift hij bijna 130 kg dankzij D-Bal. De toename van het mannelijk hormon testosteron in het lichaam zorgt ervoor dat je lichaam mannelijker gaat worden. Een van de belangrijkste redenen waarom ik nooit van plan ben om anabolen te gebruiken, is omdat ik erg gesteld ben op mijn haren.

Winstrol niet voor massa

In plaats daarvan gebruikten atleten en bodybuilders deze steroïde om de spierdefinitie en hardheid te vergroten. Daarom wordt Winstrol vaak gestapeld met andere steroïden op een cyclus om de gewenste resultaten te bereiken in termen van uithoudingsvermogen, kracht en spiervolume. Bij correct gebruik van de steroïde, zal het individu merken dat hun spieren meer uitgesproken worden met een droger en harder uiterlijk. Het is ook belangrijk op te merken dat, om het meeste uit Winstrol en andere steroïden te halen, een schoon, gezond dieet moet worden gevolgd. Zonder goede voeding en training is het gebruik van Winstrol zinloos. Het heeft een anabole en androgene werking, waardoor het zorgt voor een toename in spiermassa en spierkracht.

Reden #2: Je kan hoge bloeddruk krijgen

Niet iedere anabolen gebruiker heeft hier gelukkig last van, maar agressie en prikkelbaarheid is een bekende bijwerking van anabolen. Maar al te vaak wordt hartfalen onder anabolen gebruikers afgedaan als een aangeboren afwijking. Het anabolen gebruik onder professionele bodybuilders is omringd door geheimzinnigheid. Een teveel aan anabolen heeft geen effect en kan juist bijwerkingen verergeren. Zo zijn je spieren niet in staat om oneindig veel anabolen te kunnen verwerken. Met androgene werking bedoel ik de (over)ontwikkeling van de mannelijke secundaire geslachtskenmerken waar ik later uitgebreid op terug kom.

Zoals ik eerder beschreef kreeg een vriend van mij last van irritatie en woedeaanvallen terwijl hij normaal gesproken de rust zelve is. Tel daarbij op dat je nog rekening moet houden met extra naalden, vitamines en een degelijke nakuur en je zit al gauw op achthonderd euro. Afhankelijk van de duur van het gebruik, kan dit tijdelijk zijn.

Dejar un comentario